• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 63/483-872
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

A FEHU-LSX készülékek olyan helyiségek szellőztetésére lettek tervezve, ahol az álmennyezet fölött kevés hely áll rendelkezésre. A készülékek 100% friss levegővel dolgoznak, friss levegő befúvásra vagy elszívásra használhatók. A szekrények belső felülete hőszigetelő és hangelnyelő réteggel van ellátva. A légkezelők alulról kezelhető, lefelé nyíló kezelőajtókkal vannak ellátva. A beépítésük födém alá, álmennyezet fölé, függesztéssel lehetséges. A szervizelés és javítások esetén a hozzáférést, illetve a belső egységek kiemelését szintén az alsó felület megbontásával, lefelé kell elvégezni. A légkezelőket az oldalfelületeken elhelyezett 4 darab függesztési ponthoz csatlakozó függesztő szárakkal lehet rögzíteni. A légkezelőket a megrendelés szerinti vezérlő szerelvényekkel vagy anélkül szállítjuk.

A FEHU-LSX készülékek jellemzői:
– Önhordó szekrényrész horganyzott acéllemezből, belül ragasztott hab szigeteléssel.
– Az elszívó és befúvó ventilátorok kompakt építésű, külső forgórészes motorral szerelt egységek. A ventilátorok fordulatszáma frekvenciaváltóval szabályozható. A frekvenciaváltókat az EC ventilátorainak motorjai beépítve tartalmazzák.
– A fűtő egység meleg vízzel üzemeltethető 3 soros lamellás hőcserélő. A fűtési teljesítmény 3 utú szeleppel 0-10 Voltos vezérlő jellel szabályozható.
– A levegő szűrésére a készülékbe belépés után, a hővisszanyerő előtt műszálas szűrőanyagú táskás szűrők vannak beépítve. A szűrők elpiszkolódása esetén a csere gyorsan és könnyen elvégezhető

1_319 FEHU_LSX Szimpla kompakt légkezelők EC